Hoe maak ik candy melts dunner?

Voeg voor een dunner resultaat een paar druppels plantaardige olie toe. Voor een dikker resultaat voeg een paar druppels water toe (let op, de melts zijn dan niet hersmeltbaar).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bakingqueen.nl

Hoe krijg je smeltchocolade dunner?

Gebruik in dat geval 400 gram chocolade met 100-125 milliliter slagroom. Voeg al roerende de slagroom beetje bij beetje toe aan de gesmolten chocolade tot je de gewenste dikte hebt. Wil je de chocolade juist iets dunner en vloeibaarder krijgen? Een manier is om er een scheutje zonnebloemolie aan toe te voegen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rutgerbakt.nl

Hoe maak je candy melts dunner zonder bakvet te gebruiken?

Als je je wafels goed smelt en je nog steeds problemen hebt met de dikte, probeer ze dan te verdunnen met paramount crystals of kokosolie . Voeg één theelepel per keer toe terwijl je roert. Zorg ervoor dat je niet te veel olie aan je candy melts toevoegt, want dan drogen ze niet helemaal of drogen ze zonder glans.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Waarom zijn mijn candy melts dik?

Zijn uw Candy Melts te dik om te dippen en te druppelen? Het kan komen door de temperatuur, vochtigheid of de algehele versheid van de candy zelf . Temperatuur is erg belangrijk bij het werken met Candy Melts candy. Een koud werkoppervlak of een koude kamer zorgt ervoor dat de candy dikker wordt en vervolgens hard wordt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Kan je gesmolten chocolade verdunnen?

Mocht de gesmolten chocolade iets te dik zijn kan je er wat plantaardige olie, crisco of cacaoboter aan toevoegen om ze wat te verdunnen. Omdat deco melts net als chocolade op olie basis zijn kan je ze alleen kleuren met speciale kleurstof. Enkel de colourmill is hier geschikt voor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op taartdecoratief.nl

Hoe je Candy Melts kunt verdunnen voor de perfecte cakepops

Hoe krijg je gesmolten chocolade vloeibaar?

Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet deze op een pan met lichtjes kokend water. Let erop dat er geen waterdruppels of stoom in de kom terechtkomen en dat de onderkant van de kom het water niet raakt. Laat de chocolade zachtjes smelten en roer geregeld om.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle-lekker.be

Hoe maak je gesmolten chocolade dikker?

Met water verdun je meestal, maar als je water bij chocolade doet, word deze juist dikker. Ook is het dan niet meer mogelijk om de chocolade hard te laten worden, dus let daarbij op als je deze methode gebruikt. Het klinkt niet echt charmant, maar ik geef de voorkeur aan het smelten in de magnetron.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bydienty.com

Hoe zorg je ervoor dat candy melts gesmolten blijven?

Tenzij je een siliconen mal gebruikt, smelten ze in de magnetron. #7: Ik raad aan om een ​​kleine pan met warm water op de laagste stand te zetten om de knijpfles in te bewaren en de Candy Melts gesmolten te houden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe los ik klonterige candy melts op?

Als de chocolade dik of klonterig blijft, probeer het dan door een zeef te zeven . Als dit het probleem niet oplost, voeg dan een theelepel plantaardige olie of gesmolten plantaardig vet toe terwijl u constant roert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe smelt je candy melts in de magnetron?

Magnetron

Simpel en snel! Je kunt een glazen kom, een maatbeker met tuit, een smeltfles of een wegwerpdecoratiezak gebruiken om je snoep te smelten. Wat je ook kiest, zet de magnetron op 50% vermogen of ontdooi gedurende 1 minuut .

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe maak ik chocolade melts dunner?

Om gesmolten chocolade te verdunnen, voeg een kleine hoeveelheid neutrale olie toe, zoals plantaardige olie of cacaoboter, en roer voorzichtig tot het de gewenste consistentie heeft bereikt . Smelt langzaam om oververhitting te voorkomen en houd water buiten om te voorkomen dat de chocolade gaat klonteren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Waarom moet je olie toevoegen aan smeltende chocolade?

Door een eetlepel kokosolie of plantaardige olie toe te voegen tijdens het magnetronen, smelt de chocolade soepeler en krijgt het de perfecte consistentie om in te dippen ! De kanttekening hierbij is dat de chocolade, als deze eenmaal is afgekoeld, niet zo hard wordt als in het begin vanwege het toegevoegde vetgehalte.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Wat kan ik aan amandelschors toevoegen om het dunner te maken?

Ik heb plantaardige shortening toegevoegd om onze chocolade dunner te maken. En toen begon ik met 30 seconden in de magnetron. Nadat de 30 seconden voorbij zijn, zorg ik ervoor dat ik het heel goed meng. Ik gebruik de hitte van de container om de chocolade te laten smelten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Waarom zijn mijn gesmolten chocoladechips dik?

Chocolade wordt dikker naarmate het warmer wordt . Smelt de chocolade langzaam, op laag vuur, om ervoor te zorgen dat de chocolade niet te heet wordt en lekker dun blijft. Smelt de chocolade in een magnetronbestendige kom in stappen van tien seconden en haal hem eruit als er nog maar een paar klontjes over zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe blijft chocoladesaus vloeibaar?

Het is gesmolten chocolade die is gekookt met room en boter. De zuivelproducten verdikken de saus en geven hem een heerlijk smeuïge consistentie. Het koken van de saus met boter en room zorgt er ook voor dat hij bij het afkoelen niet helemaal hard wordt zoals gesmolten chocolade van nature doet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op arla.nl

Moet ik bakvet toevoegen aan gesmolten chocolade?

Zodra je de chocoladechips zachtjes laat smelten en een beetje bakvet toevoegt, kun je een luxueuze, zachte, zoete chocoladecoating maken om tientallen heerlijke desserts te maken . Maak chocoladetruffels en met chocolade bedekte aardbeien of druppel deze eenvoudige chocoladecoating over cakes en koekjes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Kun je uitgeharde candy melts opnieuw smelten?

Zodra je snoep bijna helemaal gesmolten is, haal je de kom snel van het vuur en blijf je roeren tot het glad en glanzend is. Als je snoep dikker of harder begint te worden, kun je het opnieuw smelten door het terug in de pan te doen en op laag vuur te roeren .

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe maak ik gesmolten chocolade zachter?

Kooktip: Hoe je klonterige gesmolten chocolade kunt redden en weer tot leven kunt brengen. Dit gebeurt vaak met gesmolten melkchocolade als het oververhit raakt of een spatje water krijgt. Voeg een paar eetlepels kokend water toe en roer erdoorheen . Dit verwijdert de klontjes en maakt het weer zijdezacht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Waarom zijn mijn chocolade melts niet gesmolten?

Vastgelopen chocolade ontstaat wanneer de chocolade die je smelt in contact komt met vocht . Chocolade zelf bevat geen vocht, dus het toevoegen van een kleine hoeveelheid vloeistof kan het smeltproces verstoren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Kun je candy melts opnieuw opwarmen?

Een van de grote voordelen van Fancy Decorating Melts is dat ze opnieuw kunnen worden opgewarmd ! Soms kan het product tijdens het transport gedeeltelijk of zelfs volledig smelten en opnieuw hard worden door wisselende temperaturen. Uw zak is dan helemaal in orde en klaar voor gebruik. Verwarm de zak gewoon volgens de instructies op de zak en gebruik hem zoals gewoonlijk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe lang blijven candy melt-decoraties houdbaar?

Hoewel ze een tijdje meegaan als ze goed worden bewaard, zijn Candy Melts het beste te gebruiken binnen 18 maanden na de datum waarop ze zijn gemaakt. Elk pakket bevat een gestempelde reeks nummers en letters om de datum te markeren waarop ze zijn verpakt. Wij gebruiken een Juliaanse datumkalender en gaan uit van de eerste vijf cijfers van deze code.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Moet je candy melts tempereren?

Candy Melts hoeven daarentegen niet getemperd te worden , waardoor ze voor iedereen, en met name beginners, makkelijker te gebruiken zijn! In tegenstelling tot chocolade, behouden Candy Melts hun vorm ook bij kamertemperatuur, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het smelten van uw snoep als u ze buiten laat staan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Hoe maak je gesmolten chocolade vloeibaarder?

Zet het kommetje met de chocolade bovenop de pan. Dankzij de stoom van het kokende water, gaat de chocolade langzaam smelten. Roer de smeltende chocolade door, zodat je een egale vloeistof krijgt. Haal de kom van de pan af als de chocolade is gesmolten en zet het vuur uit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op baktotaal.nl

Wat kan ik gebruiken om chocolade dikker te maken?

Maizena/Maïzena : Meng een kleine hoeveelheid met koude melk of water om een ​​gladde pasta te maken. Klop dit tegen het einde van het kookproces door je warme chocolademelk tot het dikker wordt. Slagroom: Door er een scheutje slagroom doorheen te roeren, kun je je drankje direct verrijken en dikker maken, waardoor het een fluweelzachte textuur krijgt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Waarom wordt mijn chocoladeganache niet dikker?

Zorg voor een hogere verhouding chocolade tot room of gebruik chocolade met een hoger cacaopercentage . Laat de ganache afkoelen op kamertemperatuur of zet hem kort in de koelkast om dikker te worden. Verwarm voorzichtig opnieuw met meer room, roer langzaam om het glad te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com
Vorige
Welk brood is goed voor de lever?
Volgende
Welk volk eet het gezondst?