Lindt & Sprüngli heeft zes fabrieken, in Kilchberg (Zwitserland), Aachen (Duitsland), Oloron-Sainte-Marie (Frankrijk), Induno Olona (Italië), Gloggnitz (Oostenrijk), Stratham (New Hampshire, Verenigde Staten).
Lindt & Sprüngli heeft twaalf fabrieken: Kilchberg, Zwitserland; Aken, Duitsland; Oloron-Sainte-Marie, Frankrijk; Induno Olona, Italië; Gloggnitz, Oostenrijk; en Stratham, New Hampshire , in de Verenigde Staten. De fabriek in Gloggnitz produceert producten onder het merk Hofbauer & Küfferle, naast het merk Lindt.
Momenteel zijn we aanwezig in meer dan 120 landen wereldwijd met het hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland. Hoewel onze belangrijkste markten in Europa en Noord-Amerika liggen , maakt ons uitgebreide wereldwijde netwerk van distributeurs, dochterondernemingen en 500 winkels Lindt & Sprüngli toegankelijk vanuit elke hoek van de wereld.
Sydney / Kilchberg, 7 juli 2016 – Lindt & Sprüngli Australia (Lindt) heeft op 4 juli 2016 officieel haar nieuwe, speciaal gebouwde faciliteit van 60 miljoen dollar geopend in Marsden Park in het westen van Sydney. Het bedrijf breidt hiermee haar activiteiten uit om te profiteren van de sterke groei van de chocolademakers op de Australische markt.
Lindt & Sprüngli Groep
Het traditionele Zwitserse bedrijf met wortels in Zürich is een wereldleider in de premium chocoladecategorie. Tegenwoordig worden kwaliteitschocoladeproducten van Lindt & Sprüngli geproduceerd op 12 eigen productielocaties in Europa (Zwitserland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk) en de VS.
Lindt & Sprüngli heeft zes fabrieken, in Kilchberg (Zwitserland), Aachen (Duitsland), Oloron-Sainte-Marie (Frankrijk), Induno Olona (Italië), Gloggnitz (Oostenrijk), Stratham (New Hampshire, Verenigde Staten).
Lindt & Sprüngli gebruikt fijne smaakcacaobonen (Criollo en Trinitario) uit Ecuador, Madagaskar, Dominicaanse Republiek, Papoea-Nieuw-Guinea en Peru . Ons eigen duurzaamheidsprogramma, het Lindt & Sprüngli Farming Program, is van kracht in alle landen waar we cacaobonen vandaan halen.
In essentie is Lindor een chocoladetruffel . Gemaakt door een holle chocoladeschil te creëren door fijne, getemperde Lindt-chocolade in een mal te plaatsen die vervolgens rond zijn as wordt gedraaid om de binnenkant te coaten. De chocolade koelt af en stolt om een delicate schil te creëren - klaar om de gladde, smeltende vulling vast te houden.
Sinds Cadburys is overgenomen door de Amerikaanse Mondelez-groep, zijn hun producten in kwaliteit en smaak achteruitgegaan. Ze waren ooit de favoriete chocolade van Australië, maar tegenwoordig heeft het Zwitserse bedrijf Lindt, dat consequent superieure chocolade produceert, de voorkeur van de meeste Australiërs!
Proef de verfijnde smaken en het vakmanschap van Taiwan met elke hap van Fu Wan Chocolate. Winnaar van onder meer de 'beste pure chocolade ter wereld' van de International Chocolate Awards wereldfinale.
Ja, er is een groot verschil ! Als je Lindt uit Duitsland of een winkel die niet in de VS is gemaakt eenmaal hebt gehad, kun je letterlijk het verschil proeven. De beste chocolade ter wereld is Laderach….
In totaal zegt 29 procent van de Amerikaanse chocolade- en snoeprepeneters dat ze Lindt lekker vinden. In werkelijkheid is echter 40 procent van de 73 procent van de Amerikaanse respondenten die Lindt kennen, het merk lekker vindt .
LINDT CHOCOLADE WINKELS
Bezoek vandaag nog een Lindt Chocolate Shop en ervaar de unieke passie en het onderscheidende karakter van Lindt chocolade! Lindt exploiteert meer dan 50 Amerikaanse winkels, waaronder Lindt Chocolate Shops, Lindt Outlets, Lindt Chocolate Drinks Bars en Lindt Factory Outlets.
Het geheim van Lindts unieke smaak schuilt in de zorgvuldige selectie en blending van premium cacaobonen uit 's werelds meest exclusieve herkomstgebieden . Maar het zijn niet alleen de hoge kwaliteitsnormen die een sleutelrol spelen, onze duurzame toeleveringsketen is net zo belangrijk.
De cacaoprijs op de groothandelsmarkt is namelijk gestegen tot het hoogste niveau in meer dan tien jaar. Dit komt vooral omdat de productie in West-Afrika, goed voor twee derde van de wereldwijde cacao-oogst, wordt getroffen door tegenslagen.
Lindt gebruikt uitsluitend de fijnste cacaobonen, die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. En het was de uitvinding van Lindt – de conche in 1879 – die het mogelijk maakte om voor het eerst chocolade te produceren die kon wat we nu allemaal zo lekker vinden: smelten.
Het Lindt Home of Chocolate biedt chocoladerondleidingen rondom het Zwitserse cultuurgoed chocolade, een chocoladefontein van meer dan 9 meter hoog en 's werelds grootste Lindt Chocolate Shop met een oppervlakte van 500 m².
Pure chocolade bevat meerdere malen meer antioxidanten dan groene thee of rode wijn. En het bevat stoffen die kunnen helpen uw bloeddruk te verlagen, uw cholesterolgehalte en hersenfunctie te verbeteren en uw lichaam te helpen omgaan met insuline .
Bij Lindt geloven we in het vieren van speciale gelegenheden met iets buitengewoons. Daarom wijden onze Lindt Meester Chocolatiers zich elk jaar weer aan het creëren van heerlijke seizoensgebonden lekkernijen gemaakt van de allerbeste Zwitserse chocolade.
Momenteel zijn we aanwezig in meer dan 120 landen wereldwijd met het hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland. Hoewel onze belangrijkste markten in Europa en Noord-Amerika liggen , maakt ons uitgebreide wereldwijde netwerk van distributeurs, dochterondernemingen en 500 winkels Lindt & Sprüngli toegankelijk vanuit elke hoek van de wereld.
Omdat het binnenste een lager smeltpunt heeft dan de buitenste chocolade en de samenstelling ervan warmte sneller van je tong afvoert dan de buitenste chocolade .
Het merk Lindt wordt daarentegen geproduceerd door een zeer professionele, grootschalige chocoladefabriek . De technische kwaliteit van hun maal-, meng-, concheer- en temperprocessen lijkt dus zeer goed te zijn. Dat betekent dat Lindt-chocolaatjes een zeer hoge technische kwaliteit hebben met een zeer zachte textuur.
Lindt & Sprüngli betrekt cacao van ongeveer 80.000 boeren in Ghana , wat het een van de grootste cacaokopers in het land maakt. In 2016 introduceerde de chocoladefabrikant maatregelen om kinderarbeid te voorkomen: het brengt onaangekondigde bezoeken aan zijn cacaoboeren.
Merken zoals Ghirardelli Intense Dark 72% Cacao Twilight Delight en Lindt Excellence 85% Cocoa Extra Dark bevatten te veel zware metalen . Deze kun je dus beter vermijden.
Over het algemeen bevat 30 gram pure chocolade ongeveer 20 mg cafeïne, 30 gram melkchocolade bevat ongeveer 6 mg cafeïne en 30 gram witte chocolade bevat minder dan 2 mg cafeïne . Ter vergelijking: een gemiddelde kop koffie bevat ongeveer 80 - 155 mg.