De eerste pure chocolade van Milka. Deze chocoladereep is heerlijk rijk en romig van smaak met de typische Milka bite.
De achterzijde met de ingrediënten en voedingswaarden in grotere letters biedt consumenten uitgebreide informatie over de producten. Milka haalt 100% van de cacao die het merk nodig heeft voor chocolade uit het duurzaamheidsprogramma van Mondelēz International, Cocoa Life.
Deze rijke Milka pure chocolade reep is perfect voor alle chocoladeliefhebbers . Deze decadente maar toch zure variant op klassieke pure chocolade zal elke zoetekauw bevredigen. Suiker, cacaomassa, cacaoboter, magere melkpoeder, botervet, weipoeder, emulgator (sojalecithine), hazelnoten, smaakstof (vanilline).
Ingrediënten. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaomassa, magere MELKPOEDER, weipoeder (van MELK), MELKVET, emulgator (SOJALECITHINEN), HAZELNOOTPASTA, aroma. KAN ANDERE NOTEN EN TARWE BEVATTEN.
De cacao die we gebruiken voor de productie van onze Milka Alpenmelkchocolade is afkomstig van vruchten van de cacaoboom. Cacaobomen groeien in de buurt van de evenaargordel. Ivoorkust en Ghana, India, Indonesië, Brazilië en de Dominicaanse Republiek zijn de belangrijkste groeiregio's waar we onze cacao vandaan halen.
De repen van Milka hebben geen Fairtrade, Biologisch of Rainforest Alliance keurmerk. Milka is wel aangesloten bij Cocoa Life en heeft als doel om uitsluitend duurzaam geteelde cacao te gebruiken.
Helaas wordt melkchocolade over het algemeen niet gezien als onderdeel van een gezond dieet .
De fabrieken verwerken de kostbare bonen tot onder meer cacaoboter. Chocoladefabrikanten zijn afhankelijk van cacaoboter om bijvoorbeeld chocoladerepen te kunnen maken, en kunnen nu niet aan de slag met rauwe cacao. Door de gestegen cacaoprijzen, hebben fabrikanten de prijzen van hun chocolade ook moeten verhogen.
In 1901 bracht de chocolatier Philippe Suchard in Neuchâtel (Zwitserland) de eerste melkchocolade op de markt onder deze naam. Het merk Milka heeft een zeer bekend symbool: de "Milka-koe". Opmerkelijk aan deze koe is de lila kleur en de Alpenkoeienbel rond haar nek.
Milka is een Zwitsers merk van chocolade zoetwaren . Oorspronkelijk gemaakt in Zwitserland in 1901 door Suchard, wordt het geproduceerd in Lörrach, Duitsland, vanaf 1901.
Pure chocolade bestaat eigenlijk uit cacaopoeder, cacaoboter en suiker. En is dan lactosevrij. Maar hierdoor ook wat bitter van smaak. Daarom worden er tijdens het productieproces diverse ingrediënten aan toegevoegd.
Voedingswaarde per 100gr: energie 555kcal, vet 34g, waarvan verzadigd 19g, Koolhydraten 56g, waarvan suikers 49g, eiwitten 5,4g, vezels 1.4g, zout 0,49g.
De paarse koe is zelfs zo populair dat ze door fans van het merk 'Lila' is genoemd. Milka chocoladerepen zijn gemaakt van Zwitserse alpenmelk. Milka staat ook bekend om zijn creatieve en ontroerende reclamecampagnes.
Milka-chocolaatjes worden gemaakt met drie ingrediënten: cacaobonen, suiker en melk die 100 procent Alpine is . In tegenstelling tot Cadbury of Hershey, die verse melk gebruiken, maakt Milka zijn chocolade met melkpoeder.
Jumbo heeft een akkoord gesloten met vier grote voedingsleveranciers, waardoor lege schappen in de winkel langzaam weer gevuld zullen worden. Het gaat onder meer om merken als Milka, Oreo en Douwe Egberts.
De paarse koe Lila van de Milka-verpakkingen heeft Kerstvakantie en wordt tijdelijk vervangen door Gerda, Katja, Lola, Marisa en Moocha. Milka wil uit hun naam alle koeien eren voor hun aandeel in de Milka-chocolade.
Bedrijven die een duidelijke en directe rol spelen in de misdaden van Israël en waar er een reëel potentieel is om te winnen, zoals het geval was bij onder meer G4S, Veolia, Orange, Ben & Jerry's en Pillsbury.
Sinds de aanvallen op de Gazastrook zijn er verschillende lijstjes gemaakt van bedrijven die het Israëlische geweld direct of indirect steunen. Enkele voorbeelden van deze bedrijven zijn Starbucks, McDonalds, Coca-Cola en Pepsi.
Huwelijk met Nahor en nakomelingen
Volgens Genesis hoofdstuk 22 hebben Milka en Nahor acht kinderen: Uz, Buz, Kemuel, Chesed, Hazo, Pildash, Jidlaph en Bethuel. Targum Jonathan zegt dat de Voorzienigheid Milka de conceptie verleende in de verdienste van haar zuster Sarah.
Mondelēz International stelt mensen in staat om op de juiste manier te snacken in meer dan 150 landen over de hele wereld. Wij zijn toonaangevend in de toekomst van snacken met iconische wereldwijde en lokale merken zoals Oreo, Ritz, LU, Clif Bar en Tate's Bake Shop koekjes en gebakken snacks, evenals Cadbury Dairy Milk , Milka en Toblerone chocolade.
De hoge kwaliteit van de cacaobonen die worden gebruikt om Milka-chocolaatjes te maken, is een van de belangrijkste redenen waarom ze zo geweldig smaken. Daarnaast is de melk die wordt gebruikt in Milka-chocolade ook van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan het rijke "volle romige" gevoel wanneer je een hap neemt.
Kinderen mogen niet worden uitgebuit. We werken al meer dan een decennium samen met onze partners om kinderarbeid uit onze toeleveringsketen te verwijderen. We hanteren een holistische benadering om basisoorzaken zoals armoede en een gebrek aan infrastructuur aan te pakken.
Laat witte chocolade het liefste links liggen
Het is juist de cacaopoeder die de gezonde antioxidanten (polyfenolen) bevat. Witte chocolade bevat dus geen stoffen die gezondheidsvoordelen opleveren, daarnaast bevat het ook nog eens veel suiker.
Een ander onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Heart in 2015, volgde de impact van dieet op de gezondheid op de lange termijn van 25.000 mannen en vrouwen. De bevindingen suggereerden dat het eten van maximaal 100 gram (g) chocolade per dag mogelijk verband houdt met een lager risico op hartziekten en beroertes .
Flavanolen zijn een polyfenol in chocolade en theobromine is een andere natuurlijke verbinding in cacao. Onderzoek heeft beide gekoppeld aan een verbeterde bloedvatfunctie, lagere bloeddruk en een lager risico op hartziekten bij mensen met en zonder reeds bestaande gezondheidsproblemen .