De cacao die we gebruiken voor de productie van onze Milka Alpenmelkchocolade is afkomstig van vruchten van de cacaoboom. Cacaobomen groeien in de buurt van de evenaargordel. Ivoorkust en Ghana, India, Indonesië, Brazilië en de Dominicaanse Republiek zijn de belangrijkste groeiregio's waar we onze cacao vandaan halen.
De repen van Milka hebben geen Fairtrade, Biologisch of Rainforest Alliance keurmerk. Milka is wel aangesloten bij Cocoa Life en heeft als doel om uitsluitend duurzaam geteelde cacao te gebruiken.
Milka is een chocolademerk van het bedrijf Mondelēz International. In 1901 bracht de chocolatier Philippe Suchard in Neuchâtel (Zwitserland) de eerste melkchocolade op de markt onder deze naam. Het merk Milka heeft een zeer bekend symbool: de "Milka-koe".
Milka-chocolaatjes worden gemaakt met drie ingrediënten: cacaobonen, suiker en melk die 100 procent Alpine is . In tegenstelling tot Cadbury of Hershey, die verse melk gebruiken, maakt Milka zijn chocolade met melkpoeder.
Dagelijks worden in onze fabrieken vele miljoenen tabletten tedere Milka Alpenmelkchocolade geproduceerd. Om ervoor te zorgen dat elke Milka tablet even goed smaakt, wordt de chocolade volgens een uniform recept en in een nauwkeurig gecontroleerd proces geproduceerd.
De paarse koe Lila van de Milka-verpakkingen heeft Kerstvakantie en wordt tijdelijk vervangen door Gerda, Katja, Lola, Marisa en Moocha. Milka wil uit hun naam alle koeien eren voor hun aandeel in de Milka-chocolade.
Proef de verfijnde smaken en het vakmanschap van Taiwan met elke hap van Fu Wan Chocolate. Winnaar van onder meer de 'beste pure chocolade ter wereld' van de International Chocolate Awards wereldfinale.
Milka is een Zwitsers merk van chocolade zoetwaren . Oorspronkelijk gemaakt in Zwitserland in 1901 door Suchard, wordt het geproduceerd in Lörrach, Duitsland, vanaf 1901.
Helaas wordt melkchocolade over het algemeen niet gezien als onderdeel van een gezond dieet .
De reden waarom de koe lila is, is simpelweg te danken aan erfgoed . Zelfs voordat de Milka-koe ontstond, werd de lila kleur gebruikt op de allereerste verpakte producten en dit is doorgegaan tijdens de reis van de chocolade. Zelfs het lettertype van de merknaam is erg luxueus en zacht, net als de chocolade zelf.
Jumbo heeft een akkoord gesloten met vier grote voedingsleveranciers, waardoor lege schappen in de winkel langzaam weer gevuld zullen worden. Het gaat onder meer om merken als Milka, Oreo en Douwe Egberts.
Milka werd vorig jaar soft-launched op de Britse markt en werd alleen verkocht in geselecteerde verkooppunten , zodat Kraft kon beoordelen hoe populair de reep zou zijn bij consumenten daar . Vanaf april wordt een tv-reclamecampagne gestart om de bekendheid van het merk op de Britse markt te vergroten.
De cacao die we gebruiken voor de productie van onze Milka Alpenmelkchocolade is afkomstig van vruchten van de cacaoboom. Cacaobomen groeien in de buurt van de evenaargordel. Ivoorkust en Ghana, India, Indonesië, Brazilië en de Dominicaanse Republiek zijn de belangrijkste groeiregio's waar we onze cacao vandaan halen.
De eerste pure chocolade van Milka. Deze chocoladereep is heerlijk rijk en romig van smaak met de typische Milka bite.
Mondelēz heeft in de afgelopen jaren duizenden gedoneerd aan Amerikaanse politieke partijen, wat heeft geleid tot de laagste beoordeling voor politieke donaties. Daarnaast, voor consumenten die zich zorgen maken over dierenmishandeling, terwijl het merk zelf niet op dieren test , staat het bedrijf dierproeven toe wanneer dit wettelijk vereist is.
Ingrediënten: Ingrediënten: Suiker, cacaoboter, magere MELKpoeder, cacaomassa, weipoeder (van MELK), palmolie , geconcentreerde BOTER, AMANDELEN (1%), gezoete gecondenseerde magere MELK, emulgator (SOJALECITHINE), HAZELNOTENpasta, zout, bereiding op basis van wei (van MELK), aroma's.
Milka is een van 's werelds meest geliefde – en herkenbare – chocolademerken . Gemaakt met Alpenmelk, verrukt Milka consumenten in Duitsland en daarbuiten sinds 1901. Het merk, met zijn unieke lila-kleurige verpakking en Lila, de Milka-koe, heeft een toegewijde "koe-gemeenschap" van aanbiddende fans over de hele wereld!
Laat witte chocolade het liefste links liggen
Het is juist de cacaopoeder die de gezonde antioxidanten (polyfenolen) bevat. Witte chocolade bevat dus geen stoffen die gezondheidsvoordelen opleveren, daarnaast bevat het ook nog eens veel suiker.
Het wordt afgeraden om meer chocolade te eten om hart- en vaatziekten te voorkomen. Naast gunstige stoffen bevat chocolade namelijk ook veel verzadigd vet. Dit verhoogt het risico op hart- en vaatziekten juist. Ook zitten er veel calorieën in chocolade.
Kinderen mogen niet worden uitgebuit. We werken al meer dan een decennium samen met onze partners om kinderarbeid uit onze toeleveringsketen te verwijderen. We hanteren een holistische benadering om basisoorzaken zoals armoede en een gebrek aan infrastructuur aan te pakken.
Als het gaat om chocolade- en snoeprepeneters, is de merkbekendheid van Milka in Duitsland 97 procent. De enquête werd uitgevoerd met behulp van het concept van ondersteunde merkherkenning, waarbij respondenten zowel het logo van het merk als de geschreven merknaam te zien kregen.
Milka wordt gemaakt met melkpoeder, vergeleken met het beroemde 'glas en een half' verse melk in elke halve pond Dairy Milk , en wordt door chocoladekenners algemeen beschouwd als een inferieur product. De campagne van Kraft omvat supermarktkorting op Milka en advertenties met Alpine koeien.
Zwitserland, het land waar NESTLÉ chocolade oorspronkelijk vandaan komt, staat op nummer 1 met 11,4 kg chocolade per persoon per jaar. Maar de nummers 2 en 3 komen daar vlak achteraan, in Duitsland en Engeland wordt genoten van ruim 9 kg chocolade per persoon per jaar.
De bonen die gebruikt worden voor Belgische chocolade zijn van een superieure kwaliteit, onder andere omdat hun herkomst en oogst zorgvuldig geselecteerd worden. Bovendien worden de cacaobonen erg fijn gemalen waardoor Belgische chocolade een zeer fijne structuur heeft (van 15 tot 18 micron).
In principe kan gezegd worden dat de algemene cacaokwaliteit van Lindt Chocolade niet beter is dan die van andere supermarktpralines. Afhankelijk van het productsegment vind je alleen kwaliteiten die de koper met Lindt associeert in het prijssegment, dat ook voor Lindt duurder is.