Ondanks haar wereldwijde groei, blijft Lindt & Sprüngli van oorsprong Zwitsers - in feite blijven de Zwitsers de grootste kampioenen met elke burger die gemiddeld één LINDOR bonbon per dag consumeert.
Bij Lindt geloven we in het vieren van speciale gelegenheden met iets buitengewoons. Daarom wijden onze Lindt Meester Chocolatiers zich elk jaar weer aan het creëren van heerlijke seizoensgebonden lekkernijen gemaakt van de allerbeste Zwitserse chocolade.
Ondanks de wereldwijde groei blijft Lindt & Sprüngli in zijn roots Zwitsers . Sterker nog, de Zwitsers zijn nog steeds de grootste kampioenen, aangezien elke burger gemiddeld één Lindor-truffel per dag consumeert.
Lindt & Sprüngli AG, beter bekend als Lindt, is een Zwitserse chocoladefabrikant.
Lindt is al vanaf 1845 een van de bekendste chocoladefabrikanten van Duitsland.
Lindt & Sprüngli Groep
Het traditionele Zwitserse bedrijf met wortels in Zürich is een wereldleider in de premium chocoladecategorie. Tegenwoordig worden kwaliteitschocoladeproducten van Lindt & Sprüngli geproduceerd op 12 eigen productielocaties in Europa (Zwitserland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk) en de VS.
In essentie is Lindor een chocoladetruffel . Gemaakt door een holle chocoladeschil te creëren door fijne, getemperde Lindt-chocolade in een mal te plaatsen die vervolgens rond zijn as wordt gedraaid om de binnenkant te coaten. De chocolade koelt af en stolt om een delicate schil te creëren - klaar om de gladde, smeltende vulling vast te houden.
De cacaoprijs op de groothandelsmarkt is namelijk gestegen tot het hoogste niveau in meer dan tien jaar. Dit komt vooral omdat de productie in West-Afrika, goed voor twee derde van de wereldwijde cacao-oogst, wordt getroffen door tegenslagen.
Naast de naamgevende chocolade, bezit Hershey ook veel bekende merken candybars . Dit in Zwitserland gevestigde bedrijf staat bekend om de premium chocolade Lindt, Ghirardelli en Russell Stover.
Merci is een chocolademerk afkomstig van de Duitse chocoladeproducent August Storck. Sinds 1965 zijn de chocolaatjes in Duitsland verkrijgbaar, sinds 1979 in Nederland.
Het antwoord is ja; de prijzen voor Lindt-chocolade liggen in Zwitserland doorgaans lager dan in andere landen . Dit komt door de lagere productiekosten en het feit dat Lindt in Zwitserland wordt geproduceerd.
Tegenwoordig mengt Lindt melk van verschillende plekken, maar in Zwitserland is het Zwitserse melk, die waarschijnlijk anders smaakt dan Amerikaanse melk : wij noemen het "terroir". Maar het verschil zal subtiel zijn als het door iemand die niet zo'n fijne neus of smaak heeft, opgemerkt kan worden: we hebben het hier over industriële chocolade. Het is gestandaardiseerd.
De naam is een samenvoeging van de belangrijkste ingrediënten, melk en cacao. Sinds het begin is de verpakking paars. 1909 werd milka voor de eerste keer in Duitsland geproduceerd en verkocht. 1909 werd milka voor de eerste keer in Oostenrijk geproduceerd en verkocht.
Ondanks de wereldwijde groei blijft Lindt & Sprüngli in zijn roots Zwitsers . Sterker nog, de Zwitsers zijn nog steeds de grootste kampioenen, aangezien elke burger gemiddeld één LINDOR-truffel per dag consumeert.
Lindt gebruikt uitsluitend de fijnste cacaobonen, die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. En het was de uitvinding van Lindt – de conche in 1879 – die het mogelijk maakte om voor het eerst chocolade te produceren die kon wat we nu allemaal zo lekker vinden: smelten.
Hoogwaardige cacao is het hart van onze chocolade . Het is onze belangrijkste grondstof en we streven ernaar om het op een verantwoorde manier te verkrijgen. Daarom hebben we ons eigen duurzaamheidsprogramma voor cacao ontwikkeld, het Lindt & Sprüngli Farming Program.
Baker's Chocolate Company , opgericht in 1780, is het oudste chocoladebedrijf in de VS en de wereld. Het werd opgericht in Dorchester, Massachusetts, en markeerde het begin van chocolade maken. Het bedrijf staat bekend om zijn traditie van uitmuntendheid in het produceren van hoogwaardige chocolade.
Cailler is de oudste chocoladefabrikant in Zwitserland en staat bekend als een van de beste chocolades ter wereld. Tot de merken behoren Frigor en Cailler, die nog steeds in de fabriek van het bedrijf in Broc worden gemaakt.
Na wat een eindeloze creatieve fase leek, werd in 1949 eindelijk het LINDOR-recept geboren. Dit nieuwe recept liet chocolade smaken als vloeibaar goud. Het is dan ook geen verrassing dat LINDOR het Franse woord voor goud ('or') combineert met Lindt.
Proef de verfijnde smaken en het vakmanschap van Taiwan met elke hap van Fu Wan Chocolate. Winnaar van onder meer de 'beste pure chocolade ter wereld' van de International Chocolate Awards wereldfinale.
Koelkasten zijn omgevingen met een zeer hoge luchtvochtigheid, wat niet geschikt is voor chocolade vanwege de hoge vochtigheid, wat kan resulteren in suikerbloei . Wanneer u dit doet, is het het beste om de chocolade in een luchtdichte container te doen of dubbel in plastic te wikkelen en in het onderste gedeelte van de koelkast te plaatsen.
Lindt producten bestellen | Albert Heijn.
Omdat het binnenste een lager smeltpunt heeft dan de buitenste chocolade en omdat de samenstelling ervan de warmte sneller van je tong afvoert dan de buitenste chocolade.
Lindt Difference – Wat maakt Lindt chocolade zo uitzonderlijk? Het geheim van Lindts unieke smaak ligt in de zorgvuldige selectie en blending van premium cacaobonen uit 's werelds meest exclusieve herkomstgebieden, gecombineerd met zeer bekwame productiemethoden .
Hoewel onze belangrijkste markten in Europa en Noord-Amerika liggen , zorgt ons uitgebreide wereldwijde netwerk van distributeurs, dochterondernemingen en 500 winkels ervoor dat Lindt & Sprüngli vanuit elke hoek van de wereld bereikbaar is.