Leonidas Pralines 500 gram Gouden geschenkdoos gevuld met 500g heerlijke Leonidas pralines (ongeveer 30
Hou je van wit en melk of ga je liever voor pure chocolade? Ideaal als geschenk of voor jezelf. Een doos pralines van 500 g bevat ongeveer een 35-tal pralines.
Gouden geschenkdoos gevuld met 750g heerlijke Leonidas pralines (ongeveer 45 bonbons). Lees meer. Populaire MIX (alcoholvrije pralines) ideaal als geschenk. Ik wens hieronder mijn selectie te maken.
Overheerlijke en verse Leonidas Pralines. Assortiment van ongeveer 24 pralines om de smaakpapillen te beroeren. Dit smaakt ongetwijfeld naar meer.
Een doos van 300 g pralines bevat ongeveer 18 à 20 stuks.
Een doos van 1kg pralines bevat ongeveer een 65 pralines. Om extra lang te genieten!
Pralines houden bovendien niet van licht en vocht. Stop ze in een luchtdichte doos in metaal of plastic. Zet de doos vervolgens in een koele afgesloten ruimte, zoals een kast of rek in de gang of de kelder. Eet je Leonidas-pralines in elk geval binnen enkele weken op en bewaar ze nooit langer dan drie maanden.
In 250 gram gaan 16 tot 17 bonbons. Het vermelde gewicht is netto, dus zonder verpakking. U hebt de keuze uit verschillende samenstellingen van puur, melk en wit. U maakt een keuze uit marsepein (voor alle soorten bonbons) of alcohol (alleen pure bonbons).
Leonidas chocolade moet worden bewaard tussen 15 - 18C (kamertemperatuur) in een droge ruimte die vrij is van geuren en ver weg van warmtebronnen zoals zonlicht. Wij garanderen onze chocolade gedurende 30 dagen vanaf de datum van verzending.
375 gram, oftewel zo'n 16 bonbons van de ambachtelijke chocolaterie Albèrt uit Brabant, dat smaakt altijd!
Eet uw Leonidas-chocolaatjes altijd binnen een paar weken na aankoop op en bewaar ze nooit langer dan 3 maanden, omdat de smaak en geur dan achteruitgaan.
Deze gekarameliseerde witte chocolade, ook wel 'dulcey' genoemd, is bijzonder lekker en smeuïg.
Overal zijn de pralines van Leonidas te koop. En allemaal komen ze uit de fabriek in Brussel. Geproduceerd met respect voor de vier sleutelwaarden van starter Leonidas: versheid, kwaliteit, keuze en betaalbaar voor iedereen.
Bewaar je chocolade niet in de koelkast
Kou en vocht trekken namelijk in de chocola, ook wanneer de chocolade nog in de verpakking zit, en dat tast de structuur en smaak van het product aan. Bewaar chocolade dus niet in de koelkast, maar ook niet op een andere koude of vochtige plek.
Ze worden nooit ‘slecht’, maar na een week of zo begint de suiker te kristalliseren en verliezen ze de karakteristieke knapperigheid die je ervaart als je erop bijt.
“Is invriezen een optie?” Het simpele antwoord is ja . En de beste manier om chocolade te ontdooien is ook vrij simpel. Het kost alleen een beetje planning en veel wilskracht om luxe chocolade te bewaren en ze niet meteen op te eten.
Gouden geschenkdoos gevuld met 1kg heerlijke Leonidas pralines (ongeveer 65 bonbons). Lees meer. Populaire MIX (alcoholvrije pralines) ideaal als geschenk.
500 gram bevat ongeveer 30 bonbons.
Dit metalen Leonidas huis bevat 250 gram heerlijke en verse Leonidas pralines (ongeveer 15 bonbons) zonder alcohol. Lees meer.
Ideaal is aluminiumfolie of een blikken doos. Pralines met alcohol of roomboter bewaart of eet u het best koel (recht uit de koelkast). Zorg er voor dat u de pralines en andere chocoladeproducten niet bewaart in de buurt van voedingswaren of stoffen met een typische, krachtige geur.
De chocola van Leonidas is 100% halal.
Bewaar het idealiter op een koele, droge plek, uit de buurt van andere geuren en licht. Dus het antwoord is niet de koelkast, tenzij het erg warm of vochtig is . * Fat Bloom ontstaat doordat chocolade wordt blootgesteld aan hitte, over het algemeen vanaf ongeveer 24 ºC, waarbij de cacaoboter licht smelt en een witte film op de chocolade kan vormen.
Overheerlijke en verse Leonidas Pralines. Een doosje pralines (ongeveer 20 stuks) als heerlijk proevertje of klein presentje.
Glorious is gemaakt met de meest exclusieve ingrediënten zoals saffraan, witte truffel, vanille uit Madagaskar, zwarte chocolade van Valrhona, goudvlokken en een mysterieus geheim ingrediënt. Wat tel je voor dit alles neer? Maar liefst 7.728 euro.
Pralines kan je invriezen om ze langer te bewaren, maar je moet de regels van de kunst volgen. Kies een luchtdichte verpakking.