Wakker worden met Nutella French toast Haal de korstjes van (oud) witbrood en meng in een kom een ei met wat melk. Smeer een boterham in met Nutella en leg er een boterham bovenop. Haal dit even door het ei-melkmengsel en bak het brood vervolgens in een klontje boter in de koekenpan.
Elevate Ontbijt
Roer Nutella door warme havermout en voeg een snufje noten of geraspte kokosnoot toe voor extra smaak en textuur . Smeer Nutella op pannenkoeken of crêpes in plaats van ahornsiroop en boter. Bananen zijn een geweldige toevoeging.
Maar denk niet dat het een gezonde toevoeging is aan uw dieet of de toast of sandwich van uw kind, ongeacht wat advertenties beweren. Omdat Nutella veel suiker en calorieën bevat, zou het meer als dessert dan als ontbijtspread gebruikt moeten worden .
Smeer Nutella ® gewoon op een croissant, wafel, crêpe, pannenkoek of stuk toast . Geniet van een speciaal ontbijt met Nutella ® met uw gezin en zie hoe de magie van Nutella ® een eenvoudige ochtend verandert in iets buitengewoons.
Ja, we hebben altijd een pot Nutella in huis en ik eet het vaak als ontbijt op toast, of nog liever op een croissant.
Smeer 15g Nutella®, ongeveer één koffielepel, op een sneetje brood en geniet van je ontbijt.
Nutella is rijk en romig, dus ik zou de boter weglaten . Je kunt je brood ook smeren voor de Nutella, maar dat is echt een extraatje, vind ik.
Nutella bevat naast suiker ook veel vet, die samen veel calorieën leveren. Als je dit veel en vaak eet, kan het op den duur gezondheidsproblemen veroorzaken. Het moet gezegd dat Nutella wel meer natuurlijke ingrediënten bevat dan sommige soortgelijke producten.
Kou en vocht trekken namelijk in de chocola, ook wanneer de chocolade nog in de verpakking zit, en dat tast de structuur en smaak van het product aan. Bewaar chocolade dus niet in de koelkast, maar ook niet op een andere koude of vochtige plek.
Doe de Nutella in een hittebestendige kom en plaats deze op een pot kokend water. Door de stoom zal de hazelnootpasta opwarmen en lopender worden. Voor kleinere porties kan je de hazelnootpasta in een kommetje scheppen en opwarmen in de microgolfoven.
Het wordt meestal niet op zichzelf gegeten als een op zichzelf staande snack of dessert . In plaats daarvan wordt het meestal in kleine hoeveelheden gebruikt om smaak en zoetheid toe te voegen aan andere voedingsmiddelen. Sommige mensen vinden het misschien lekker om Nutella op zichzelf te eten als traktatie, maar het is geen gebruikelijke manier om het te eten.
Het was een vullende snack die de honger van de kinderen stilde, en ook mijn chocoladebehoefte. Bananen bevatten veel vitamine B6 en kalium, wat kan helpen de bloeddruk te verlagen en de gezondheid van de botten te verbeteren . Nutella wordt gemaakt van chocolade en hazelnoten en bevat calcium en ijzer.
Nutella wordt op de markt gebracht als een belangrijk ingrediënt voor een voedzaam en uitgebalanceerd ontbijt, als alternatief voor jam, pindakaas en andere ontbijtspreads . Hoewel het een hoog suiker- en vetgehalte heeft, wordt de nadruk gelegd op de volledig natuurlijke ingrediënten van Nutella, zonder toevoegingen of kleurstoffen.
2 porties nutella toast (Toast met nutella) bevat 250 calorieën . De macronutriëntenverdeling is 50% koolhydraten, 44% vet en 5% eiwit. Dit heeft een relatief hoge caloriedichtheid, met 463 calorieën per 100 g.
Wat kan ik eten als gezond ontbijt? Bruin of volkorenbrood met halvarine of margarine uit een kuipje en gezond beleg, zoals 30+ kaas of 100% pindakaas. Magere of halfvolle melk of yoghurt met volkoren ontbijtgranen zoals havermout en muesli (havervlokken). Je kunt ook een muesli kiezen met gedroogd fruit of noten.
Gesmolten Nutella gebruiken als dip is een makkelijke manier om je fruitschaal om te toveren tot een dessert. " Het dippen van fruit zoals aardbeien, bananen en appelschijfjes in de chocoladepasta is een heerlijke snack voor volwassenen en een makkelijke manier om kinderen fruit te laten eten ," zei Muhammad.
Hoe moet Nutella® bewaard worden? Nutella® moet bewaard worden bij kamertemperatuur tussen 18-24 °C (tussen 64 en 75°F) . Houd de verpakking goed gesloten en bewaar op een koele, droge plaats om de maximale smaak te behouden. Bewaar Nutella® niet in de koelkast, anders wordt het hard en moeilijk smeerbaar.
Nutella moet worden bewaard met het deksel goed gesloten om vocht en andere verontreinigingen buiten te houden. Houd het uit de buurt van warmte, anders zullen de oliën scheiden. Nutella mag niet in de koelkast worden bewaard, omdat koeling het hard en onbruikbaar maakt”. Bovendien staat op het etiket van Nutella: “ geen koeling nodig ”.
In chocoladepasta zitten veel meer harde vetten dan in pindakaas . Ook de olie in chocoladepasta kan vaak minder goed tegen kou dan de olie in pindakaas. Daarom wordt chocopasta vaak wel hard in de koelkast en pindakaas niet!
Een portie van twee eetlepels bevat 200 calorieën, 21 gram suiker en 12 gram vet . Het bevat ook kleine hoeveelheden proteïne, ijzer en calcium. Dit is niet veel voedingswaarde en veel van de ingrediënten zijn slecht voor je gezondheid. Nutella smaakt zoet omdat het een grote hoeveelheid suiker bevat.
Nutella wordt vaak op de markt gebracht als een gezond ontbijt of tussendoortje, maar het bestaat eigenlijk voor 55% uit suiker. Dit brengt het qua voedingswaarde erg dicht bij alle chocolade snoepjes op de markt .
De prijs van de Nutellapotten blijft wel dezelfde, want volgens de producent zijn de productiekosten gestegen. Hazelnoten bijvoorbeeld - een essentieel ingrediënt van Nutellachoco - zijn de laatste jaren schaarser en dus duurder geworden.
Ja, Nutella® is volledig veilig om te eten. De gezondheid en het welzijn van consumenten is een absolute prioriteit voor Ferrero.
De palmolie die we gebruiken in Nutella® is 100% duurzame palmolie, traceerbaar naar de fabrieken. De olie is voornamelijk afkomstig uit Maleisië (gemiddeld ongeveer 80% van onze volumes), gevolgd door Indonesië.
Chocolade kun je smelten au bain-marie. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet deze op een pan met lichtjes kokend water. Let erop dat er geen waterdruppels of stoom in de kom terechtkomen en dat de onderkant van de kom het water niet raakt. Laat de chocolade zachtjes smelten en roer geregeld om.