Een doos van 1kg pralines bevat ongeveer een 65 pralines. Om extra lang te genieten!
Gouden geschenkdoos gevuld met 1kg heerlijke Leonidas pralines (ongeveer 65 bonbons).
Hou je van wit en melk of ga je liever voor pure chocolade? Ideaal als geschenk of voor jezelf. Een doos pralines van 500 g bevat ongeveer een 35-tal pralines.
Dit metalen Leonidas huis bevat 250 gram heerlijke en verse Leonidas pralines (ongeveer 15 bonbons) zonder alcohol. Lees meer.
1 praline (17 g) bevat 95 calorieën.
Een doos van 300 g pralines bevat ongeveer 18 à 20 stuks.
Dit zijn ongeveer 52 bonbons geleverd in een luxe zakje van Chocolaterie Stam.
In 250 gram gaan 16 tot 17 bonbons. Het vermelde gewicht is netto, dus zonder verpakking. U hebt de keuze uit verschillende samenstellingen van puur, melk en wit. U maakt een keuze uit marsepein (voor alle soorten bonbons) of alcohol (alleen pure bonbons).
Pralines houden bovendien niet van licht en vocht. Stop ze in een luchtdichte doos in metaal of plastic. Zet de doos vervolgens in een koele afgesloten ruimte, zoals een kast of rek in de gang of de kelder. Eet je Leonidas-pralines in elk geval binnen enkele weken op en bewaar ze nooit langer dan drie maanden.
Een doosje bonbons van gemengde chocolade (puur, melk en wit) van 250 gram. Ongeveer 12 - 15 bonbons (afhankelijk van het gewicht van de bonbons).
Verfraai uw 1 kg ballotin (ongeveer 88 chocolaatjes ) met een aantrekkelijk bruin organdiezakje.
Zóveel kersenbonbons moet je eten voordat je dronken wordt. In een kersenbonbon zit alcohol. Niet veel: 0,6 milliliter om precies te zijn. Wil je er teut van worden: je moet ongeveer 42 stuks verorberen om de hoeveelheid alcohol van een halve liter bier binnen te krijgen.
Pralines met vulling op basis van verse room moeten zeker binnen de 2 weken gegeten worden. Pralines met vullingen op basis van boterroom, praliné, giandudja, karamel, marsepein kunnen 1 tot 2 maanden bewaard worden. Melkchocolade kan u tot 6 maanden bewaren. Pure chocolade kan u een jaar bewaren.
Leonidas chocolade moet worden bewaard tussen 15 - 18C (kamertemperatuur) in een droge ruimte die vrij is van geuren en ver weg van warmtebronnen zoals zonlicht. Wij garanderen onze chocolade gedurende 30 dagen vanaf de datum van verzending.
Voor wie graag van lekkere chocolade geniet en toch zijn bloedsuikerwaarden stabiel wil houden, zijn de pralines Zonder Toegevoegde suiker van Leonidas een absolute aanrader!
Sinds enkele jaren streven we er bij Leonidas naar om uitsluitend duurzame cacao te gebruiken voor de productie van onze pralines. Dat betekent dat we 100% pure cacaoboter gebruiken, maar ook dat we de boeren in het Zuiden en de planeet respecteren.
Leonidas Pralines 500 gram
Gouden geschenkdoos gevuld met 500g heerlijke Leonidas pralines (ongeveer 30 bonbons). Lees meer. Populaire MIX (alcoholvrije pralines) ideaal als geschenk.
Een doosje pralines (ongeveer 20 stuks) als heerlijk proevertje of klein presentje.
Overal zijn de pralines van Leonidas te koop. En allemaal komen ze uit de fabriek in Brussel. Geproduceerd met respect voor de vier sleutelwaarden van starter Leonidas: versheid, kwaliteit, keuze en betaalbaar voor iedereen.
Een doos van 1kg pralines bevat ongeveer een 65 pralines.
'Onze grondstoffen zijn met 60 procent gestegen'
We kregen in mei dit jaar een verhoging van 25 procent op de inkoopsprijs en in juli nog eens 35 procent daaroverheen. Onze grondstoffen zijn dus 60 procent duurder geworden. Die stijging wordt mede veroorzaakt omdat ook Azië nu belangstelling heeft voor chocola.
Er zitten 77 kilocalorieën in 1 stuk (15 gram) bonbon. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'bonbon'? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.
Glorious is gemaakt met de meest exclusieve ingrediënten zoals saffraan, witte truffel, vanille uit Madagaskar, zwarte chocolade van Valrhona, goudvlokken en een mysterieus geheim ingrediënt. Wat tel je voor dit alles neer? Maar liefst 7.728 euro.
Bewaar je chocolade niet in de koelkast
Kou en vocht trekken namelijk in de chocola, ook wanneer de chocolade nog in de verpakking zit, en dat tast de structuur en smaak van het product aan. Bewaar chocolade dus niet in de koelkast, maar ook niet op een andere koude of vochtige plek.
Pure chocolade, met zijn hogere cacaogehalte, kan tot wel drie jaar na de houdbaarheidsdatum nog goed blijven . Vanwege het hoge melkgehalte zijn melk- en witte chocolade misschien niet zo lang houdbaar als pure chocolade, maar hun houdbaarheid is nog steeds niet te versmaden — je kunt verwachten dat je er nog zo'n 8 maanden mee vooruit kunt.