Een doos van 1kg pralines bevat ongeveer een 65 pralines. Om extra lang te genieten!
Hou je van wit en melk of ga je liever voor pure chocolade? Ideaal als geschenk of voor jezelf. Een doos pralines van 500 g bevat ongeveer een 35-tal pralines.
In 250 gram gaan 16 tot 17 bonbons. Het vermelde gewicht is netto, dus zonder verpakking. U hebt de keuze uit verschillende samenstellingen van puur, melk en wit.
Een doosje pralines (ongeveer 20 stuks) als heerlijk proevertje of klein presentje.
Dit metalen Leonidas huis bevat 250 gram heerlijke en verse Leonidas pralines (ongeveer 15 bonbons) zonder alcohol. Lees meer.
Verras met een lekkere selectie Leonidaspralines met verschillende soorten en smaken. Een doos van 1kg pralines bevat ongeveer een 65 pralines.
1 praline (17 g) bevat 95 calorieën.
€ 20 - € 40.
De (Finse) pralines die Jones gebruikte in zijn onderzoek, bevatten 0,2 gram alcohol. Een Belgisch chocolaatje bevat al gauw het dubbele of driedubbele, zo blijkt na een telefonische rondvraag. In een likeurpraline van Leonidas zit ongeveer een halve gram alcohol, en een Mon Chéri van Ferrero bevat 0,67 gram alcohol.
Dit zijn ongeveer 15 bonbons geleverd in een doosje van Chocolaterie Stam.
Gouden geschenkdoos gevuld met 1kg heerlijke Leonidas pralines (ongeveer 65 bonbons).
Pralines houden bovendien niet van licht en vocht. Stop ze in een luchtdichte doos in metaal of plastic. Zet de doos vervolgens in een koele afgesloten ruimte, zoals een kast of rek in de gang of de kelder. Eet je Leonidas-pralines in elk geval binnen enkele weken op en bewaar ze nooit langer dan drie maanden.
250 gram bevat ongeveer 16-18 bonbons. Even afhankelijk van het formaat.
Overal zijn de pralines van Leonidas te koop. En allemaal komen ze uit de fabriek in Brussel. Geproduceerd met respect voor de vier sleutelwaarden van starter Leonidas: versheid, kwaliteit, keuze en betaalbaar voor iedereen.
Het wereldwijde succes van de Belgische chocolade
Leonidas is al meer dan 100 jaar een groot succes. Dankzij zijn onberispelijke kwaliteit en betaalbare prijzen is het merk uitgegroeid tot een echte wereldtopper.
Deze gekarameliseerde witte chocolade, ook wel 'dulcey' genoemd, is bijzonder lekker en smeuïg.
De ster van het event is Glorious, de duurste praline ter wereld. Het chocolaatje is bedekt met goud van 23 karaat en kost bijna 8.000 euro. De Portugese chocolatier Daniel Gomes werkte een volledig jaar aan de exclusieve chocoladetruffel, die de vorm heeft van een diamant.
Pralines met vulling op basis van verse room moeten zeker binnen de 2 weken gegeten worden. Pralines met vullingen op basis van boterroom, praliné, giandudja, karamel, marsepein kunnen 1 tot 2 maanden bewaard worden. Melkchocolade kan u tot 6 maanden bewaren. Pure chocolade kan u een jaar bewaren.
Zóveel kersenbonbons moet je eten voordat je dronken wordt. In een kersenbonbon zit alcohol. Niet veel: 0,6 milliliter om precies te zijn. Wil je er teut van worden: je moet ongeveer 42 stuks verorberen om de hoeveelheid alcohol van een halve liter bier binnen te krijgen.
Het is in handen van de holding Compagnie du Bois Sauvage.
De reep van chocolademerk To'ak is met een prijs van 230 euro de duurste ter wereld. De makers selecteren zeldzame cacaobonen uit Ecuador met de hand om deze reep, die 85 procent pure cacao bevat, samen te stellen. Daarna volgt een ambachtelijk productieproces dat in totaal 36 stappen omvat.
Hoe moeten pralines van Neuhaus bewaard worden? Chocolade bewaar je het best bij een temperatuur tussen 15 en 18°C en bescherm je ook tegen direct zonlicht en vocht. We raden af om chocolade in de koelkast te bewaren of in te vriezen.
Wie verras jij met een lekkere doos Leonidas pralines? Kies zelf je favoriete assortiment. Een doos van 750 g pralines bevat ongeveer 45 pralines.
Voor wie graag van lekkere chocolade geniet en toch zijn bloedsuikerwaarden stabiel wil houden, zijn de pralines Zonder Toegevoegde suiker van Leonidas een absolute aanrader!
Tijdens een recente merkenstudie waaraan 20.000 Belgen deelnamen, kwam Leonidas als absolute winnaar uit de bus in de categorie chocolade.