Met BonBonBloc combineren we het unieke karakter van Côte d'Or melkchocolade met een zijdezachte praliné. Laat je verleiden door de combinatie van de intense melkchocolade aan de buitenkant en heerlijk smeuïge pralinévulling aan de binnenkant.
Côte d'Or is zonder meer een wereldmerk geworden door trouw te blijven aan de unieke intense smaak, te verklaren door het ongewijzigde recept (een hoog cacaogehalte en de onberispelijke en standvastige kwaliteit van de bonen), het vakmanschap en de succesvolle productinnovaties.
Sinds 1883 creëert Côte d'Or intense chocolade met een krachtig en ongerept karakter. Côte d'Or dankt zijn onmiskenbare smaak aan een zorgvuldige selectie van kwaliteitsvolle cacaobonen. Samen met Cocoa Life bouwt Côte d'Or aan een duurzame toekomst van cacao.
EEN UNIEKE SMAAK. De kracht van karakter, sinds 1883. We gebruiken voor onze Côte d'Or melkchocolade een mix van cacaobonen met een krachtig en rijk aroma. Daarnaast zorgt de dikte van de Côte d'Or chocoladerepen voor die typische harde eerste bijt, om dan heerlijk te smelten in de mond.
Het geheim van de unieke smaak van de Côte d'Or pralines ligt niet alleen in het hoge cacaogehalte, maar ook in vier belangrijke fasen: de selectie en het mengen van cacaobonen van constante kwaliteit, het malen en concheren, waardoor het water en de zuurgraad worden verwijderd.
Cote d or chocolade kent zijn oorsprong bij onze zuiderburen in België, maar de olifant uit het logo van Cote d or is een ode aan het land waaraan het merk zijn successen te danken heeft. Het Afrikaanse Ghana, dat een groot leefgebied is voor de slurfachtigen, is het land waar veel cacaobonen uit geïmporteerd worden.
Het geheim van deze zo herkenbare smaak ligt in de speciale aandacht die eraan wordt besteed. Ze selecteren de beste cacaobonen uit Zuid-Amerika, die een uitstekende aromakwaliteit bieden. De zorgvuldig uitgedachte mix met Afrikaanse cacaobonen en andere origines geeft Côte d'Or chocolade zijn krachtige smaak .
Het #1 chocolademerk van België
Als u op zoek bent naar gastronomische chocolade met een echt gedurfde smaak, is er geen betere keuze dan Côte d'Or . Opgericht in 1883, wiens naam Frans is voor Gold Coast, een verwijzing naar de oude naam van wat nu Ghana is, waar veel van 's werelds cacaobonen vandaan komen.
Gezondheid
COTE D'OR MIGNONNETTES CHOCOLADE STUKKEN KOFFIE 210 GR is niet geschikt als onderdeel van je dagelijkse voeding. COTE D'OR MIGNONNETTES CHOCOLADE STUKKEN KOFFIE 210 GR kun je wel als extraatje eten. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen.
Côte d'Or is een chocolademerk dat is ontstaan in België in 1883.
De gelukkige winnaars maken vandaag kans om een van de 140 verstopte Gouden Tickets te vinden en een van de drie reizen naar Kenia, een van de 87 VIP Experience Tickets voor de Rode Duivels of een van de 50 Chocolade Dream Days te winnen...
Côte-d'Or (letterlijk " Gouden Helling ", "Gouden Helling") is een departement in het oosten van Frankrijk. Het is een van de 83 eerste Franse departementen die tijdens de Franse Revolutie zijn ontstaan en een van de acht departementen van de regio Bourgogne-Franche-Comté.
Côte d'Or l'Original melk. Laat je verleiden door het unieke karakter van onze l'Original melkchocolade. We gebruiken voor deze chocolade een mix van cacaobonen met een intens en rijk aroma. De chocolade breekt krachtig, waarna het heerlijk zacht smelt in de mond.
De Côte de d'Or is het hart van de Bourgogne. Côte d'Or betekent letterlijk “van goud”, maar in dit geval is het woord afgeleid van Oriental wat oostelijk betekent; de oostenlijke (gouden…) helling dus.
Het is aantoonbaar uniek onder de departementen omdat het een naam heeft die poëtisch is in plaats van geografisch. Gegeven door de vertegenwoordiger van Dijon (fr:Charles-André-Rémy Arnoult), zou het verwijzen naar het herfstgoud van de flanken van de heuvels in het wijnbouwgebied .
Proef de verfijnde smaken en het vakmanschap van Taiwan met elke hap van Fu Wan Chocolate. Winnaar van onder meer de 'beste pure chocolade ter wereld' van de International Chocolate Awards wereldfinale.
Met stip op nummer één is het alom bekende merk Mars dat meer produceert dan de Marsreep alleen. Snickers, de candybar met nougat vulling met karamel en pindanoten omhult in een laagje chocolade (jullie kennen hem vast wel), wordt door vele bronnen de populairste chocoladereep ter wereld genoemd!
Côte d'Or. Op 24 april 1883 registreerde Charles Neuhaus het merk Côte d'Or. Een Belgisch icoon was geboren . De eerste Côte d'Or chocolade werd gemaakt van cacaobonen uit de Gold Coast, nu Ghana, en kreeg het bekende olifantenlogo.
Cote d'Or chocolade (Golden Shore in het Frans) werd voor het eerst geproduceerd in België meer dan 100 jaar geleden met behulp van cacaobonen uit de Cote d'Or regio. Olifanten werden gebruikt om de cacaobonen door de jungle en bergen te verplaatsen (vandaar het olifantensymbool), vanwaar het per schip naar de Belgische fabriek werd vervoerd.
Côte d'Or werd later, in 1987, gekocht door Jacobs Suchard. Jacobs Suchard werd op zijn beurt in 1990 gekocht door Kraft General Foods, dat in 2012 zijn chocolade- en zoetwarenmerken onderbracht in Mondelez International. Mondelez is nu de eigenaar van het merk Côte d'Or.
Côte d'Or is een producent van Belgische chocolade en is momenteel eigendom van Kraft Foods , het op één na grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld na Nestlé, voorheen eigendom van Philip Morris Companies Inc., nu bekend als Altria Group.
De cacaobonen die ervoor gebruikt zijn, zijn de allerbeste in hun soort en worden tijdens het verwerkingsproces op de best mogelijke manier behandeld. Hierdoor is het cacaopercentage in Belgische chocolade hoger dan in de meeste internationale producten.
Côte d'Or Brut pure chocolade pecannoten & cranberries 46%
De chocolade is lekker. Het zijn flinke happen, maar de smaken zijn goed. Omdat de noten niet helemaal ingekapseld zitten, zijn ze een beetje uitgedroogd. Dat is zonde voor het mondgevoel.
Godiva : een erfenis van luxueuze verwennerij
Godiva, opgericht in 1926, staat synoniem voor luxe en verwennerij in de wereld van chocolade. Godiva staat bekend om hun onberispelijk vervaardigde chocoladetruffels en biedt een verrukkelijke ervaring met elke hap.