LINDOR Melk, gehuld in de kenmerkende felrode wikkel, is onze meest populaire smaak. Maar LINDOR leent zich uitstekend voor een groot aantal spannende smaakcombinaties om uw zintuigen te prikkelen en te verwennen.
Lindt gebruikt uitsluitend de fijnste cacaobonen, die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. En het was de uitvinding van Lindt – de conche in 1879 – die het mogelijk maakte om voor het eerst chocolade te produceren die kon wat we nu allemaal zo lekker vinden: smelten.
De nibs worden vervolgens geroosterd met behulp van een gespecialiseerd proces, wat de cacao zijn unieke en verfijnde aroma geeft . Lindt & Sprüngli roostert bewust alleen de nibs in plaats van de hele cacaobonen, om een zeer gelijkmatig brandresultaat te bereiken.
Waarom is Lindt & Sprüngli chocolate duurder dan andere merken? Lindt & Sprüngli staat voor premium chocolade, waarbij fijne ingrediënten worden gecombineerd met meer dan 175 jaar traditie en vakmanschap om de ultieme chocolade-ervaring te creëren .
De cacaoprijs op de groothandelsmarkt is namelijk gestegen tot het hoogste niveau in meer dan tien jaar. Dit komt vooral omdat de productie in West-Afrika, goed voor twee derde van de wereldwijde cacao-oogst, wordt getroffen door tegenslagen.
Proef de verfijnde smaken en het vakmanschap van Taiwan met elke hap van Fu Wan Chocolate. Winnaar van onder meer de 'beste pure chocolade ter wereld' van de International Chocolate Awards wereldfinale.
In principe kan gezegd worden dat de algemene cacaokwaliteit van Lindt Chocolade niet beter is dan die van andere supermarktpralines. Afhankelijk van het productsegment vind je alleen kwaliteiten die de koper met Lindt associeert in het prijssegment, dat ook voor Lindt duurder is.
In essentie is LINDOR een chocoladetruffel . Het wordt gemaakt door de fijnste getemperde Lindt-chocolade in een mal te gieten, voordat het om zijn as draait om de binnenkant te coaten. Terwijl het afkoelt en hard wordt, ontstaat er een delicate chocoladeschil, klaar om de gladde, smeltende vulling vast te houden.
De chocolade van Lindt smaakt ongelooflijk hoogwaardig, romig en heerlijk , dus het is geen geheim dat het merk zo'n hoge plek op deze lijst heeft veroverd. Wij zijn dol op de smaak, zonder twijfel, en vinden dat je nooit de mist in kunt gaan met een zak Lindt Lindor truffels of een Lindt Excellence Chocolate reep.
Samenvatting. Goede prestaties in 1H 2023 met organische groei en nettowinst met dubbele cijfers . Prestaties voor heel 2023 zullen waarschijnlijk solide zijn dankzij stabiele seizoensverkopen.
De glad smeltende vulling
Het recept voor de Lindor-vulling is een goed bewaard geheim. Het is een vorm van ganache die we voorzichtig in de delicate schelpen gieten voordat we het laten opstijven. Onze geheime Lindor-vulling heeft een laag smeltpunt, waardoor het heerlijk smelt op de tong .
De ganachevulling in Lindt-chocolade is altijd koud op de tong. Waarom is dat? Omdat de ganache op kamertemperatuur is . Als het warm aanvoelde, zou het vloeibaar zijn en de buitenste chocoladelaag smelten.
Het merk Lindt wordt daarentegen geproduceerd door een zeer professionele, grootschalige chocoladefabriek . De technische kwaliteit van hun maal-, meng-, concheer- en temperprocessen lijkt dus zeer goed te zijn. Dat betekent dat Lindt-chocolaatjes een zeer hoge technische kwaliteit hebben met een zeer zachte textuur.
Ja, Lindt wordt over het algemeen beschouwd als een luxe of high-end chocolademerk in Europa . Het staat bekend om zijn premium kwaliteit chocolade en wordt vaak geassocieerd met luxe en verwennerij. Is er een smaakverschil tussen Lindt chocolade geproduceerd in Zwitserland en in de VS? Ja, er is een groot verschil!
Naast de naamgevende chocolade, bezit Hershey ook veel bekende merken candybars . Dit in Zwitserland gevestigde bedrijf staat bekend om de premium chocolade Lindt, Ghirardelli en Russell Stover.
In de Amerikaanse versie is de respectievelijke consistentie 48% suiker, 10% eiwit en 35% vet. Ook bevat de Zwitserse versie zowel cacaomassa als cacaoboter, evenals volle melkpoeder, terwijl de Amerikaanse versie alleen cacaoboter en magere melkpoeder bevat.
Ons landbouwprogramma. Cacao is onze belangrijkste grondstof en we zetten ons in om het op verantwoorde wijze te verkrijgen via ons eigen cacaoduurzaamheidsprogramma, het Lindt & Sprüngli Farming Program .
Laat witte chocolade het liefste links liggen
Het is juist de cacaopoeder die de gezonde antioxidanten (polyfenolen) bevat. Witte chocolade bevat dus geen stoffen die gezondheidsvoordelen opleveren, daarnaast bevat het ook nog eens veel suiker.
Melkchocolade is de meest populaire chocola soort.
De blauwe wrapper lindt bal is de donkere chocolade lindt bal. Wat is de gouden/gele wrapper lindt bal? De gouden wrapper lindt bal is de witte chocolade lindt bal . Wat is de zwarte & zilveren wrapper lindt bal? De zwarte & zilveren wrapper lindt bal is de extra donkere lindt bal.
De naam Lindor is samengesteld uit Lindt, de garantie voor buitengewone chocoladepassie, en "or", het Franse woord voor goud . Samen vormen deze twee woorden daarom een belofte van topkwaliteit en exquise genot. Daarnaast heeft de naam Lindor ook historische wortels.
Bij Lindt geloven we in het vieren van speciale gelegenheden met iets buitengewoons. Daarom wijden onze Lindt Meester Chocolatiers zich elk jaar weer aan het creëren van heerlijke seizoensgebonden lekkernijen gemaakt van de allerbeste Zwitserse chocolade.
De glad smeltende vulling
Het recept voor de Lindor-vulling is een goed bewaard geheim. Het is een vorm van ganache die we voorzichtig in de delicate schelpen gieten voordat we het laten opstijven. Onze geheime Lindor-vulling heeft een laag smeltpunt, waardoor het heerlijk smelt op de tong .
Sommige van onze producten zijn gemaakt zonder dierlijke producten, zoals ons Lindt EXCELLENCE assortiment met 70%, 85%, 90% en 99% cacao pure chocoladerepen.
Voor wie dus vraagt naar de beste chocolades kunnen we absoluut niet één merk aanraden. Ja, we hebben zo onze voorkeuren, momenteel vinden we Dandelion bijvoorbeeld helemaal geweldig. En Soma, wereldtoppers uit Canada . En ohja, de Guasare van Soma is ook bekroond tot beste chocolade ter wereld…