Bewaar het niet in de koelkast of vriezer.
Bewaar uw Fancy Decorating Melts op een koele, droge plaats of in een luchtdichte container . Bewaar ze niet in de koelkast of vriezer. De enige keer dat u uw decorating melts in de koelkast moet plaatsen, is wanneer u wacht tot de snoepjes in een mal of op een afgewerkt product zijn gestold.
Hoewel ze een tijdje meegaan als ze goed worden bewaard, zijn Candy Melts het beste te gebruiken binnen 18 maanden na de datum waarop ze zijn gemaakt. Elk pakket bevat een gestempelde reeks nummers en letters om de datum te markeren waarop ze zijn verpakt. We gebruiken een Juliaanse datumkalender en gaan uit van de eerste vijf cijfers van deze code.
Hoe lang duurt het voordat Candy Melts hard worden? Afhankelijk van het project kan het 5 tot 60 minuten duren voordat snoep helemaal hard is. Kleinere items, zoals cake pops, gedoopte pretzels of besprenkelde popcorn, kunnen in ongeveer 10 tot 20 minuten in de koelkast hard worden.
Zijn uw Candy Melts te dik om te dippen en te druppelen? Het kan komen door de temperatuur, vochtigheid of de algehele versheid van de candy zelf . Temperatuur is erg belangrijk bij het werken met Candy Melts candy. Een koud werkoppervlak of een koude kamer zorgt ervoor dat de candy dikker wordt en vervolgens hard wordt.
Als je je wafels goed smelt en je nog steeds problemen hebt met de dikte, probeer ze dan te verdunnen met paramount crystals of kokosolie . Voeg één theelepel per keer toe terwijl je roert. Zorg ervoor dat je niet te veel olie aan je candy melts toevoegt, want dan drogen ze niet helemaal of drogen ze zonder glans.
Als de chocolade dik of klonterig blijft, probeer het dan door een zeef te zeven . Als dit het probleem niet oplost, voeg dan een theelepel plantaardige olie of gesmolten plantaardig vet toe terwijl u constant roert.
Nog meer tips voor Candy Melts
#2: Het is ook verleidelijk om ze in de mallen te bewaren in de koelkast of vriezer, vooral als je er een heleboel wilt maken. Maar nogmaals, je krijgt betere resultaten als je ze op kamertemperatuur laat uitharden .
Dubbele boiler
Het is supersimpel en helpt snoep te smelten tot een mooie, gladde consistentie . Vul de onderste pan met 1 tot 2 inch water, zorg ervoor dat het de bodem van de bovenste pan niet raakt.
Zelfs als het een klein gaatje is, kan er nog steeds olie uit sijpelen. Om dit te verhelpen, droog je je afgewerkte cake pop af en gebruik je gesmolten chocolade om het gat te "dichten" . Cake pops lekken ook olie als de cake zelf erg nat is.
Ik had alleen een paar ongeopende zakken die ouder zijn dan 18 maanden. Volgens de website van Wilton zijn ongeopende zakken die ouder zijn dan 18 maanden nog steeds prima om te eten , maar ze smelten misschien moeilijker en zijn niet zo vers meer.
Hoewel ze op witte chocolade lijken, worden candy melts in feite niet als echte chocolade beschouwd . Het belangrijkste verschil tussen candy melts en witte chocolade zit in één ingrediënt: cacaoboter.
Knip een klein hoekje van de punt van de plastic zak af en knijp de snoepjes naar deze hoek toe. Draai de bovenkant van de zak dicht. Spuit de snoepjes in de snoepvorm, zorg ervoor dat alle randen en spleten worden opgevuld.
Candy Melts snoep is geweldig om in te dippen en te dopen, maar je kunt het ook gebruiken om leuke taart- en cupcakedecoraties te spuiten . Candy Melts snoep is geweldig om pretzels in te dippen of over popcorn te druppelen, maar je kunt het ook gebruiken om leuke taart- en cupcaketoppers te spuiten.
Bewaar je jouw bonbons in een donkere en koele omgeving, dan heb je er tot 40 dagen plezier van. Dit kan prima in een lade met andere droge producten zonder sterke geuren. Liever niet in je kruidenkastje, maar wel in een lade waar bijvoorbeeld je ontbijtgranen staan.
Probeer eens een 1/2 theelepel plantaardige olie per volle zak melts toe te voegen . En ik had hetzelfde probleem met mijn snoep dat aan de mallen bleef plakken. Ik kwam erachter dat door de mallen eerst met wat crisco te beschilderen, ze er zo uitsprongen en ze zagen er ook nog eens behoorlijk glanzend uit.
Vastgelopen chocolade ontstaat wanneer de chocolade die je smelt in contact komt met vocht . Chocolade zelf bevat geen vocht, dus het toevoegen van een kleine hoeveelheid vloeistof kan het smeltproces verstoren.
Doe de chocolade in een kleine magnetronbestendige kom. Magnetron gedurende 30 seconden op 30% vermogen. Roer goed en blijf de magnetron in intervallen van 30 seconden gebruiken totdat de chocolade volledig gesmolten en glad is. Let op: als er nog maar een paar klontjes in de gesmolten chocolade zitten, magnetron dan slechts 15 seconden op 30% vermogen.
Grappig genoeg is het supersimpel. Kook eerst wat water. Voeg vervolgens heel langzaam, 1-2 theelepels per keer, het kokende water toe en klop de chocolade krachtig tot het mengsel weer glad is . Het hete water zal de klontjes in feite weer laten smelten tot een vloeibare consistentie.
Voor een volwassener en luxueuzere vorm van cake pop, kunt u gesmolten chocolade gebruiken in plaats van candy melts . Door chocolade met een hoog cacaogehalte te gebruiken, krijgen uw cake pops een diepe smaak die niet wordt overstemd door zoetheid.
Op olie gebaseerde voedingskleurstof is het geheim van het kleuren van Candy Melts-snoep. Met deze tips en trucs over het kleuren en combineren van Candy Melts, kunt u uw snoep aanpassen aan uw behoeften. Hoewel Candy Melts-snoep in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgbaar is, kan het soms moeilijk zijn om de exacte kleur te vinden die u nodig hebt.
Doe je candy melts (elke kleur) in een glazen of keramische kom (ik zeg dit omdat ik plastic heb gebruikt en de warmteverdeling het lastig maakt om de candy melts gesmolten te houden). Ik gebruik meestal ½ tot ¾ van een zakje van 12 oz per 3 kopjes cake .
van gesmolten snoep, begin met een kleine hoeveelheid EZ Thin, blijf dan toevoegen tot je de juiste consistentie hebt bereikt. Je kunt je gesmolten snoep ook verdunnen met vast plantaardig bakvet (2 theelepels per 12 oz. zak). Gebruik geen vloeibare plantaardige olie, boter, melk, water of een andere vloeistof om je snoep te verdunnen.
Niet oververhitten: Oververhitting kan ervoor zorgen dat de chocolade dik en korrelig wordt .
Chocolade wordt klonterig als het in contact komt met zelfs een kleine hoeveelheid vloeistof of vocht tijdens het smeltproces . Dit komt doordat het water ervoor zorgt dat de suiker in de chocolade oplost en vervolgens een siroop vormt, die de cacaodeeltjes aan elkaar bindt, waardoor een korrelige, dikke en klonterige textuur ontstaat.