Ketchup, mayonaise, mosterd, curry, tomatensaus, jus en dressings kunnen allemaal gluten bevatten. LEES OOK: Deze 10 tekenen kunnen erop wijzen dat je intolerant bent voor gluten. Sommige restaurants gebruiken pannenkoekenbeslag of voorverpakte eimengsels met dit beslag, wat de scrambled eggs luchtig houdt.
Remia Mayolijn is een heerlijk romige saus op basis van 30% olie. Zij bevat 55% minder vet dan gewone mayonaise en is volledig plantaardig, vegan en glutenvrij. Lekker bij frites en gebakken aardappelen.
Mayonaise is een koude, witte saus op basis van olie, eidooiers, azijn of citroensap, mosterd en eventuele smaakmakers. Het is een zogenaamde 'stabiele emulsie' van plantaardige olie in water, waarbij de eidooier als emulgator optreedt. Mayonaise is al decennia een onmisbaar ingrediënt in keukens over de hele wereld.
De Zaanse Mayonaise is gemaakt met 80 procent plantaardige olie, bevat omega 3, bereid met scharreleieren, rijk aan onverzadigde vetzuren en is glutenvrij.
Mayonaise van Zaanse is bovendien gluten- en lactosevrij en bevat geen bindmiddelen of stabilisatoren. Voor de bewuste klant bieden wij ook een verrassend smaakvolle allergeenvrije Veganaise.
Ketchup, mayonaise, mosterd, curry, tomatensaus, jus en dressings kunnen allemaal gluten bevatten. LEES OOK: Deze 10 tekenen kunnen erop wijzen dat je intolerant bent voor gluten.
Mayonaise bevat geen lactose. Het is meestal samengesteld uit olie, eigeel, azijn of citroensap en soms mosterd, wat betekent dat het geen zuivel bevat, dus met andere woorden, geen lactose.
Calvé kiest zorgvuldig zijn eenvoudige en natuurlijke ingrediënten: zonnebloemolie, azijn en eieren voor een zoete en smaakvolle mayonaise. Glutenvrij • Geen conserveermiddelen • Eieren van scharrelkippen Breng wat vreugde op tafel met Calvé mayonaise en geef uw gerechten een boost!
Remia Mayolijn bevat 55% minder vet dan mayonaise. Dit product is 100% plantaardig en volledig glutenvrij. Lekker bij aardappeltjes en frites.
De sauzen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, natuurlijke kruiden welke gekookt en gekoeld zijn. Glutenvrij, Lactosevrij, Aspartaamvrij, Vegan en natuurlijk 100% smaak. Bewaaradvies: Koel en donker bewaren, na openen beperkt houdbaar en gekoeld bewaren.
Vegan Mayo is geschikt voor een Vegan of Vegetarisch dieet. Je mag een mayonaise alleen mayonaise noemen als dit gemaakt wordt op basis van eigeel. Aangezien er geen eigeel verwerkt is in Vegan Mayo, wordt deze saus Mayo genoemd in plaats van mayonaise.
Ingrediënten Zaanse mayonaise 50%
raapzaadolie (80%), natuurazijn, scharreleigeel (6%), water, suiker, zout, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, suiker), conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma's (bevat soja-eiwit en selderij), kleurstof (beta-caroteen), antioxidant (E385).
Deze versie is gemaakt met eidooiers en rijstazijn en is ook glutenvrij : ideaal voor wie op zoek is naar natuurlijke en smaakvolle alternatieven. Ideaal om een gastronomisch tintje toe te voegen aan sushirollen, salades, sandwiches, okonomiyaki, takoyaki of zelfs frietjes .
Romig en lichtzuur
Deze mayonaise is glutenvrij, bevat geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen.
Het is de perfecte saus voor bij friet, burgers en snacks, heerlijk ook als dip. Gemaakt met vrije-uitloopeieren, is glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Hellmann's Real Mayonaise is speciaal voor grootverbruikers verkrijgbaar in een emmer van 5 liter. Daarnaast is er een handige knijpfles van 430 ml.
Zoals (zilvervlies)rijst, aardappelen, groenten en fruit, noten, pitten en zaden, peulvruchten (erwten, bonen), pinda's, vis, onbewerkt vlees en gevogelte, eieren, melk, Nederlandse kaas, de meeste yoghurtsoorten, boter, olie en azijn, koffie en bijna alle thee en frisdranken, pure kruiden en specerijen.
D&L Mayonaise met eieren heeft een heerlijke volle en romige smaak en is glutenvrij.
Calvé was een Nederlandse olie- en pindakaasfabriek. Multinational Unilever gebruikt de naam als merk voor onder andere mayonaise, sauzen, dressings en pindakaas.
Tarwezetmeel is een populair bind- en verdikkingsmiddel dat voorkomt in allerlei voedingsmiddelen. Van Mayonaise tot chocolade en van chips tot runderworstjes. Tarwezetmeel bevat gluten en is niet geschikt binnen een glutenvrij dieet.
Hellmann's . Van Richard Hellmann's New Yorkse delicatessenzaak tot restaurants over de hele wereld: Hellmann's is 's werelds nummer 1 mayonaisemerk*.
Mayonaise bevat geen melkproducten, dus dat betekent dat het geen zuivel bevat. Eieren worden niet als zuivelproduct beschouwd, ook al zijn ze een dierlijk product. Dat betekent dat als je een koemelkallergie of lactose-intolerantie hebt, je veilig eieren en mayonaise kunt eten, omdat ze geen lactose bevatten .
De mayonaise van Levo is gluten- en lactosevrij.
Dit betekent dat harde Hollandse harde kazen gegeten kunnen worden door mensen met een intolerantie, evenals buitenlandse kazen als emmentaler, gruyère en parmezaan. Verse kazen als mozzarella, feta en ricotta moeten echter gemeden worden.